< Tilbage til Litteratursamtaler

Salon og Læsekredse

Jeg arrangerer litteratursamtaler og leder læsekredse med litteratur til inspiration, indsigt og udsyn. Ofte inviteres jeg til private saloner og private læsekredse, der har lyst til faglig indsigtsfuld inspiration. Det kan f.eks. være for at få en inspirerende introduktion til en tema, et forfatterskab eller værklæsning. Kontakt mig om besøg i din læsekreds.
Du kan også tilmelde dig litteratursamtaler på Folkeuniversitetet i Aalborg og bliv klogere på litteraturen og deltag i samtaler om litteraturen. Du kommer i godt selskab og får ny viden og perspektiver til din læsning. Det er dannelse, fordybelse og eftertanke.

litteratursamtaler i samarbejde med folkeuniversitetet i aalborg

Torsdage 4. februar, 25. februar, 18. marts og 15. april 2021

Har du lyst til fordybelse og samtaler om litteraturens store værker, til at blive klogere på litteraturen og få ny viden og perspektiver til din litteraturlæsning?

Savner du faglig indsigtsfuld inspiration til, hvordan I griber litteraturlæsningen an i din læseklub? 

Kom alene eller sæt din læseklub stævne, når jeg leder læsningen af værker fra verdenslitteraturens øverste hylde. Her bliver litteraturlæsningen til dannelse, fordybelse og eftertanke. Der læses værker, som indgår i den foredragsrække om Vores Europæiske Hus jeg holder på Folkeuniversitetet over 3 onsdage 10. marts, 17. marts og 24. marts 2021

 

Læsningen til litteratursamtalerne aftales med holdet den første gang. 

Tilmelding :
https://fuaalborg.dk/aalborg/program/litteratur/litteratursamtaler-2021-227

DANNELSESREJSEN