top of page

Inspireret og indsigtsfuld formidling

 

Hvad skal det egentlig gøre godt for at læse og tale om litteratur? Litteratur undersøger, hvad det vil sige at være menneske. Litteraturen sætter ord på verden så vi kan gribe den. Litteraturen bidrager til og afspejler de europæiske og humanistiske værdier. Det gør litteraturen til en gennemprøvet og farbar vej til at kunne forblive tro mod sin kerne og håndtere, når alt bliver anderledes. Litteratur er også glæden ved at læse litteratur.

Som samtalepartner og facilitator af litteratursamtaler lader jeg samtalen tage afsæt i præsentationen af det litterære værk. Herfra kan samtalen udvikle sig og holde sig inden for værket, introducere et forfatterskab, et tema eller fokusere på et konkret emne, som ønskes udforsket gennem litteraturlæsning. 
 

Havehistorier i en nøddeskal

Salon  og  

læsekredse

foredrag

Salon og læsekredse

Jeg arrangerer litteratursaloner og leder læsekredse med litteratur til inspiration, indsigt og udsyn. Ofte inviteres jeg til private saloner og læsekredse, der har lyst til faglig indsigtsfuld inspiration.
Tilmeld dig en salon eller en læsekreds og bliv klogere på litteraturen og deltag i samtaler om litteraturen. Du kommer i godt selskab og får ny viden og perspektiver til din læsning. Det er dannelse, fordybelse og eftertanke.

en litteratursalon

bottom of page